fbpx
Menu Sluiten

De afbraak gaat van start

Al meer dan 50% van de appartementen verkocht!

De veelbesproken graffitigevel in de Truiense Rijschoolstraat maakt binnenkort plaats voor iets nóg mooiers: de unieke nieuwbouw van De Manège. De afbraakwerken starten op maandag 19 augustus 2019. De verkoop van het project loopt ondertussen op een stevig drafje: er is al meer dan 50% van de appartementen verkocht. 

Woonvorm op maat van vandaag

Woonproject De Manège in Sint-Truiden bestaat uit 31 betaalbare appartementenmet ondergrondse parkeerplaatsen. Achter de historische gevel ging vroeger een stadsfeestzaal schuil, maar toekomstige bewoners hebben straks élke dag iets te vieren. Een betaalbaar en lichtrijk appartement mét ondergrondse parking op een toplocatie in het midden van de stad, bijvoorbeeld. Of een gezellige woonvormwaar nieuwe buren al snel nieuwe vrienden worden dankzij de gezellige binnentuin en gemeenschappelijke ontmoetingsplek. Daarnaast genieten bewoners ook van de unieke service van een Bringme Box, die checkt wie er voor de deur staat, pakketjes aanneemt én tekent voor ontvangst als de bewoner niet thuis is. 

Meer dan 50% verkocht

Van bij de start van de communicatie was er onmiddellijk erg veel interesse in het project. Ondertussen is er al meer dan 50% verkocht: het handelspand is verkocht, blok D is volledig uitverkocht en in zowel blok A als B is er nog maar één appartement beschikbaar. Wie nog wil genieten van woongeluk in de hoofdstad van Haspengouw, moet dus snel zijn …